Mångårig expertis och marknadsledare inom fleet management

Vårt koncept bygger på en unik enkelhet och transparens för såväl förare som ekonomi- och bilansvariga. Vi erbjuder våra kunder total kontroll över företagets bilkostnader med fördelaktiga månadskostnader.

 • Effektiviserar er verksamhet

  Total kostnadskontroll, minskad administration, förmånlig månadskostnad och möjligheten att erbjuda era medarbetare attraktiva fordonslösningar. Visst låter det riktigt intressant?

 • Smarta system för biladministratören

  Smarta och lättmanövrerade system med tydlig och transparent kostnadsuppföljning ner på detaljnivå. Våra lösningar gör livet enklare för dig som biladministratör.

 • Många fördelar för tjänstebilsföraren

  Med CarPay Fleet Driver får du som tjänstebilsförare enkla och användarvänliga lösningar för din rapportering. Antingen i vår app eller via webben. Helt enkelt det som det som passar dig bäst. 

Här finns vi

Kontakta oss

CarPay Fleet är ett affärsområde inom Volvofinans Bank. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg, men den största delen av vår verksamhet hittar du centralt i Stockholm. 

Läs mer om våra produkter

 • Operationell leasing

  Garanterade leasingkostnader och minskad administration. Upptäck fördelarna med operationell leasing. Du får en större tydlighet och förutsägbarhet kring totalekonomin för både företaget och föraren.

 • Finansiell leasing

  Med finansiell leasing får du en flexibel lösning med många valmöjligheter. Grundkostnaden utgörs av kapitalkostnaden och fordonets värdeminskning.

 • Personalbil

  Ge dina medarbetare möjligheten till en förmånsbil som betalas genom ett löneavdrag, en lösning som ofta är väldigt uppskattad. För företaget är det helt kostnadsneutralt till minimalt merarbete. Smidigt och enkelt, eller hur?

Bilbeställning

Hantera alla era bilbeställningar på samma ställe

I verktyget Bilbeställning hanterar du alla bilbeställningar. Du kan kontrollera offert och förmånsvärde och godkänna beställningen direkt i verktyget. I Bilbeställning kan ni också göra ändringar av kostnadsställe, förarbyten med mera samt avsluta bilarna när leasingperioden är slut.

CarPay Fleet Manager

Följ upp alla kostnader

CarPay Fleet Manager är ett statistik- och analysverktyg där ni kan se nästan allt som rör era bilar. Ni kan följa upp kostnader – för hela bilparken, per kostnadsställe, per kostnadsslag, per bil och förare – och exportera rapporter till Excel.

Det finns ett bilregister på bilparken som visar föraruppgifter, leasingperiod, biluppgifter, försäkringsbolag, förmånsvärde, med mera.

Förarkalkyl

Se vilken bil som passar

För att se vilken bil som passar den anställdes önskemål bäst enligt företagets bilpolicy kan föraren använda vårt internetbaserade kalkylverktyg. Oavsett om ni som företag har en bilpolicy baserad på inköpsbelopp eller en accepterad månadskostnad (TCO-modellen) kan föraren, som har rätt till förmåns- eller personalbil, enkelt räkna ut sin månatliga kostnad och utan problem jämföra mellan olika märken och modeller i olika prisklasser.

Bilpark med fokus på hållbarhet

I Vetlanda ligger fönstertillverkaren Elitfönster. Här hanterar man en omfattande bilpark med enklast tänkbara administration. Personlig support och kunskap om elektrifiering är några av skälen till att Elitfönster valt CarPay Fleet som sin bilpartner.

Läs mer