Julia Skau, Key Account Manager

Vi är glada att hälsa Julia Skau varmt välkommen som ny KAM med placering i Göteborg och kommer ansvara för befintliga kunder och rekrytering av nya kunder.

Berätta kort om dig själv

Mitt namn är Julia Skau och jag bor utanför Stenungsund med min man och två barn och kommer närmast från Din Bil-gruppen där jag haft rollen som KAM för Volkswagen och Audi bland annat.

Vad har du mer för erfarenhet från bilbranschen?

De senaste 16 åren har jag jobbat i bilbranschen och då med försäljning. I sju av dessa år jobbade jag som säljare för Volvo personbilar. Volvofinans var då, och är fortfarande en självklar bank för många.

Varför sökte du dig till oss på CarPay Fleet?

Som säljare för Volvo uppskattade jag samarbetet med Volvofinans och det var när möjligheten att få jobba för CarPay Fleet dök upp, som jag utan tvekan tackade ja till att bli en i teamet.

I den tid vi nu befinner oss, med återkommande förändringar vad gäller skatter, förmånsvärden och miljöbonusar känns det både utmanande och roligt att, tillsammans med kunden, komma fram till den bästa lösningen.

Vad ser du fram emot?

Jag ser mycket fram emot samarbetet med alla våra befintliga och blivande kunder!

Jakob Savedson, Key Account Manager

Vi är glada att hälsa Jakob Savedson varmt välkommen som ny KAM med placering i Göteborg och kommer ansvara för befintliga kunder och rekrytering av nya kunder.

Berätta kort om dig själv

Mitt namn är Jakob Savedson och jag bor på Öckerö med min fru och tre barn. Jag har tjugo års erfarenhet av företagsförsäljning varav de sista sju åren ifrån bilbranschen.

Hur ser du på din roll som KAM?

Branschen har de senaste åren genomgått en lång rad förändringar och fler är att vänta. Att i detta kunna lotsa kunder till bättre lösningar som ger kostnadsbesparing, kostnadskontroll och som förenklar biladministrationen känns otroligt bra.

Varför sökte du dig till oss på CarPay Fleet?

Att jag sökte mig till CarPay Fleet som är marknadsledare i branschen med nära 50 000 administrerade bilar behöver kanske ingen längre förklaring. Det som lockade mest var

CarPay´s goda rykte. Att kunder, medarbetare och leverantörer ger höga betyg, är för mig det bästa betyg ett företag kan få.

Vad ser du fram emot?

Jag ser fram emot att träffa befintliga och nya kunder och kommer göra mitt yttersta för att CarPay Fleet fortsatt ska vara förstavalet avseende vagnparksadministration och bilfinansiering.